Окупанти вбивають палі біля Кримського мосту: експерт пояснив, що відбувається

Війна

Окупанти вбивають палі біля Кримського мосту: експерт пояснив, що відбувається

Будівництво палів навколо Кримського мосту означає лише одне – росіяни не припиняють спроб вберегти цей об’єкт від українських ударів, розповів у коментарі УНІАН військовий експерт та аналітик Петро Черник.

Вони намагаються вберегти Кримський міст від наших надводних та підводних дронів. У нас є чудові дрони “Magura”, є неймовірні дрони “Sea Baby”, наразі є й інші розробки. Мета цього будівництва, очевидно, врятувати Кримський міст від ударів нашими морськими дронами. Варто розуміти, що сваї – це інструмент захисту з минулого сторіччя. Якщо вони до нього вдаються, то не можуть відбити наші атаки в більш сучасний спосіб – засобами РЕБ абощо”, – сказав Черник.

На запитання про те, чи не втратив Кримський міст актуальність для Росії на тлі будівництва залізниці на тимчасово окупованій частині півдня України, експерт відповів:

“Кримський міст ніколи не втратить свою актуальність. У Криму залишається жити близько 2 млн людей, яким потрібне постачання. І залізниця – найкращий варіант для цього. У Криму зупинилося сільське господарство, вони не виробляють достатньо для себе. Підвозити все необхідне вантажівками в них просто не вдасться. Тому вони й намагаються усіма способами врятувати Кримський міст”.

Як pаніше більше не буде! Пеpетин коpдону каpдинально зміниться. ЄС запpоваджує нові пpавила
Як pаніше більше не буде!

Смачно за копійки. КАРТОПЛЯНА КОВБАСА. Ніжна, ароматна ковбаска
Кишка з картоплею
Беремо 500 грам картоплі та трохи сала.
М’ясна ковбаса майже без м’яса

Дрони-дракони і перехоплювачі. Чи справді українці здійснили революцію в БПЛА
Безпілотники вже давно стали одним із найголовніших видів озброєння на полях битв російсько-української війни

Залишити відповідь