Окупанти вдарили по Чорнобаївці

Політика

Російські війська знову обстріляли Чорнобаївку на Херсонщині, завдавши значних руйнувань житлових будинків.

За повідомленням Херсонської обласної військової адміністрації (ОВА), внаслідок обстрілу постраждали покрівлі, стіни, а також вибито шибки, проте, на щастя, жертв вдалося уникнути.

На місці події розпочалися роботи з ліквідації наслідків обстрілу. Заступниця начальника Херсонської ОВА Ольга Малярчук відвідала село, щоб поспілкуватися з місцевими жителями та підкреслити важливість фіксації наслідків атаки. Вона зазначила, що важливо не лише допомагати людям відновлювати їхні домівки, але й документувати кожен злочин окупантів для подальшого отримання компенсацій і притягнення агресора до відповідальності.

Також на місце влучань прибули фахівці Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби, які допомагають жителям із терміновими ремонтами.

Раніше ми писали, що 24 жовтня російські війська обстріляли Покровську громаду в Донецькій області, внаслідок чого загинули троє мирних жителів.Також нагадаємо, що на Херсонщині окупанти обстріляли з артилерії село Розлив Білозерської громади. Внаслідок атаки отримала поранення 71-річна жінка.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь