Окупанти знищили міст в Олешках: вони очікують наступу ЗСУ

Політика

Російські війська підірвали міст через річку Конка в місті Олешки Херсонської області.

Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ, який вважає, що це може бути підготовкою до ймовірного наступу українських сил на Херсонському напрямку.

За інформацією АТЕШ, військові рф, зокрема з 61-ї бригади морської піхоти, отримували розвідувальні дані про можливий наступ Збройних сил України. Російські підрозділи в глибині до 15 км були переведені в повну бойову готовність, що також свідчить про підвищену підготовку до оборони.

Партизани також повідомляють про переміщення близько тисячі російських військових у бік річки Дніпро, що може свідчити про те, що російські окупанти очікують активних дій українських сил у цьому районі. Підрив стратегічно важливого мосту може бути підтвердженням серйозних намірів оборони. Водночас, партизани не виключають, що підрив мосту міг бути здійснений з іншою, поки невідомою метою.

Раніше ми писали, що російські окупанти не наступатимуть на Покровськ в Донецькій області до весни. Втім, загарбники спробують оточити це місто.Також нагадаємо, що у тимчасово окупованому Криму російські окупанти активно укріплюють західне узбережжя.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь