Операція у Курську та кінець війнu: Зеленський зробив важлuву заяву – люди завмерлu

Суспільство

Ми маємо погоджену зброю на папері, але в дійсності цього немає в Україні. Цю та інші заяви в своєму інтерв’ю зробив президент Володимир Зеленський.

Він розповів, що операція на Курщині – не імпровізація, а чітко спланована операція, про яку абсолютно нікого не інформували. Вона була секретною не через недовіру, а через постійний витік інформації, який присутній. Навіть українська розвідка не знала про операцію, коло людей було максимально скорочене. За словами президента, це одна з причин, що операція пройшла успішно.

Зеленський також зазначив, що операція на Курщині триватиме стільки скільки нам це буде потрібно для перемоги. Він додав, що Україна має план перемоги, і Курщина – це частина цього плану. Наразі росіяни стягнули 60 000 військових на Курщину.

Окрім того, президент зауважив, що російському диктатору “начхати, що буде з Курщиною та Донбасом”, і росіяни про це вже починають здогадуватися. За його словами, базовий план перемоги включає 4 пункти що нам потрібно під час війни і один пункт – після перемоги.

Зеленський повідомив, що наразі рф стягує всі сили на Донецький напрямок, адже це її головна ціль. В України війська там набагато менше, але нашій країні допоможуть партнери зброєю та технологіями.

Володимир Зеленський також не оминув стороною трагедію у Полтаві. Він зазначив, що це був прорахований удар – ракети летіли близько 3 хвилин, тому багато з людей були поранені чи вбиті, коли спускалися у бомбосховище.


Копіювати

Залишити відповідь