Оприлюднено наслідки ворожої атаки на Київщині

Політика

Станом на 13 годину суботи на Київщині триває ліквідація наслідків нічної атаки росіян. Відомо про одну загиблу жінку та поранену дитину 13 років. Уламки збитих ворожих цілей впали в усі 7 районів області. Зокрема, зазнав пошкоджень місцевий гуртожиток, хостел, ліцей та лінія електропередач.

Про це повідомив голова ОВА Руслан Кравченко.

«Внаслідок атаки померла жінка 1968 року народження. Через падіння уламків ворожих цілей вона отримала поранення в області живота.  Крім того, незначні ушкодження отримав хлопчик 13 років. Вся необхідна допомога була надана на місці», – йдеться у повідомленні.
За його словами, уламки збитих ворожих цілей зафіксовані в усіх 7 районах області.
Зафіксовано пошкодження 24 приватних будинків, гуртожитку та хостелу, 4 магазинів, 4 авто. Зокрема, пошкоджені вікна, двері, покрівлі, фасади.Крім того, в одному з населених пунктів пошкоджена будівля ліцею – вибиті вікна, посічений фасад, а також шкільний автобус, що був поруч із закладом.

Також пошкоджено лінію електропередач, в 2 районах відбулося загорання трав’яного настилу. Всі пожежі ліквідовані.

«Оперативні служби продовжують фіксувати наслідки. Людям надається необхідна допомога. До заміни вікон у пошкоджених будинках долучається міжнародний фонд GEM», – розповів Кравченко.

В ніч на 26 жовтня російські окупанти вдарили балістикою по Дніпру. Внаслідок атаки пошкоджена лікарня, будинки, частково зруйнований двоповерховий будинок. З-під завалів дістали тіла трьох жертв.

Станом на 11:00 кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 20. Серед них дівчата 8 та 16 років і двоє 17-річних хлопців.

Збільшилась кількість постраждалих після атаки дрону на будинок в Солом’янському районі Києва. Наразі вже шість поранених.

У Солом’янському районі Києва внаслідок прильоту частково пошкоджено квартири на 17, 18 та 19 поверхах 25-поверхового житлового будинку з подальшою пожежею на 16 та 17 поверхах.

Нагадаємо, 25 жовтня увечері Київ був під атакою російських дронів. Один з них – або його уламки – влучив у багатоповерховий будинок у Солом’янському районі. Також уламки впали на відкритій місцевості у Шевченківському районі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь