Оприлюднено правила для перших дебатів Гарріс і Трампа

Політика, Світ

Чинна віцепрезидентка США Камала Гарріс і експрезидент Дональд Трамп погодилися з правилами, встановленими ABC News, для проведення ефіру з їхніми першими дебатами, запланованими наступного тижня.

Про це йдеться в повідомленні самого телеканалу в середу.

«Дебати проходитимуть у Філадельфії в Національному конституційному центрі без аудиторії в залі»,- зазначається в переліку правил.

Крім того, мікрофони в прямому ефірі будуть включені лише у кандидата, який говоритиме за чергою. У іншого кандидата в цей час мікрофони будуть вимкнуті. Так було під час дебатів Джо Байдена і Дональда Трампа.

Таким чином, телеканал не пішов на прохання команди віцепрезидентки, щоби мікрофони під час ефіру буди включені постійно в обох кандидатів.Дебати модеруватимуть ведучий і головний редактор «World News Tonight» Девід М’юір і ведуча «Прайм» ABC News Live Лінсі Девіс. Ефір триватиме 90 хвилин та матиме дві рекламних паузи.

Перед цим шляхом віртуального підкидання монети було визначено місце на подіумі та порядок завершальних заяв. Трамп виграв у жеребкуванні та обрав виступити із кінцевим словом. Гарріс обрала праву позицію на екрані, тобто ліву сцену на подіумі.

Вступних промов не передбачено, в той час, як на завершальні промови виділятиметься по дві хвилини на кожного кандидата.

Раніше повідомлялося, що американська віцепрезидентка Камала Гарріс збільшила розрив з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом серед жінок, а це може стати ключовим фактором на майбутніх виборах.

Нагадаємо, що віцепрезидентка та кандидатка у президенти США від демократів Камала Гарріс закликала конкурента-республіканця експрезидента Дональда Трампа провести дебати з увімкненими мікрофонами. Вона хоче, щоб вони працювали упродовж усього заходу.

45 президент США Дональд Трамп подав клопотання щодо втручання федерального суду у його кримінальну справу про виплату за мовчання грошей порноакторці. Така вимога є спробою відтермінувати оголошення вироку суду.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь