Опитування показало, що Гарріс випереджає Трампа у ключових штатах

Політика, Світ

Згідно з опитуванням Bloomberg News/Morning Consult, кандидат від Демократичної партії, віцепрезидент Камала Гарріс, значно випереджає Дональда Трампа у двох критично важливих «хитких штатах». У шести ключових штатах Гарріс випереджає Трампа, зокрема:

  • У Неваді вона випереджає на 7 відсоткових пунктів (52% до 45%).
  • У Пенсильванії – на 5 пунктів (51% до 46%).
  • У Аризоні та Мічигані – на 3 пункти.

Крім того, у Північній Кароліні Гарріс також попереду з мінімальним відривом (50% проти 48%), у Вісконсині (49% проти 48%), а в Джорджії обидва кандидати отримують по 49%.
Загалом Гарріс випереджає Трампа на три відсоткових пункти в семи ключових штатах. Якщо до опитування долучити інших кандидатів, відрив Гарріс збільшується до чотирьох відсоткових пунктів.Дані для опитування збиралися з 19 по 25 вересня серед 6165 зареєстрованих виборців. Варто зазначити, що більшість відставань, окрім Невади та Пенсильванії, перебувають у межах статистичної похибки, що може вплинути на результати.

Раніше ми писали, що кандидат Республіканської партії у президенти США Дональд Трамп відреагував на непряму критику своєї суперниці Камали Гарріс його пропозиції щодо України.

Також нагадаємо, що президент Володимир Зеленський представив віце-президенту США Камалі Гарріс план перемоги України у війні з рф.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь