Орбан привітав владу Грузії з перемогою на виборах

Політика, Світ

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан привітав владу Грузії з перемогою на виборах, не чекаючи офіційних результатів – попри суперечливі результати екзитполів.

Про це він повідомив на своїй сторінці на Твіттері (Х).

Невдовзі після закриття дільниць та оголошення результатів екзиполів у Грузії Орбан привітав грузинську партію влади з перемогою.

«Вітання прем’єр-міністру @PM_Kobakhidze і партії «Грузинська мрія» про перемогу на сьогоднішніх парламентських виборах. Люди Грузії знають, що краще для їхньої країни, і зробили свій вибір сьогодні!», – написав Орбан.

Нагадаємо, Центрвиборчком Грузії повідомив, що за результатами опрацювання 68,69% бюлетенів на парламентських виборах у Грузії, правляча «Грузинська мрія» набирає 52,94% голосів.Найбільша опозиційна партія Грузії «Єдиний національний рух» заявила про напад на головний партійний офіс у Тбілісі.

У грузинському Марнеулі зафіксували масовий вкид бюлетенів на виборчій дільниці. Результати голосування на дільниці скасували.

Також нагадаємо, що прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе у своєму інтерв’ю Euronews запевнив, що росія не має ніякого впливу на політичну ситуацію в країні, зокрема на парламентські вибори, які відбудуться 26 жовтня.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь