😍Ось простий і смачний рецепт курячого мітлоафу з часником і пармезаном:👇

Війна

😍Ось простий і смачний рецепт курячого мітлоафу з часником і пармезаном:👇

😍Ось простий і смачний рецепт курячого мітлоафу з часником і пармезаном:👇

😍Ось простий і смачний рецепт курячого мітлоафу з часником і пармезаном:👇

Інгредієнти:
– 450 г курячого фаршу
– 1/2 чашки панірувальних сухарів
– 1/2 чашки тертого сиру пармезан
– 1/4 чашки молока
– 2 зубчики часнику (подрібнені)
– 1 яйце (збите)
– 1/2 ч. л. сушеного орегано
– 1/2 ч. л. сушеного базиліку
– 1/4 ч. л. чорного перцю
– 1/4 ч. л. солі
– 1/4 чашки свіжої петрушки (подрібненої)
– 1/4 чашки сиру моцарела (за бажанням, для начинки)

Приготування:

1. Розігрійте духовку: Увімкніть духовку на 190°C (375°F).

2. Змішайте інгредієнти: У великій мисці змішайте курячий фарш, панірувальні сухарі, сир пармезан, молоко, часник, яйце, орегано, базилік, сіль, перець та петрушку. Перемішайте до однорідності, але не перестарайтеся, щоб мітлоаф не став надто щільним.

3. Сформуйте мітлоаф: Викладіть масу у форму для випікання або сформуйте у вигляді буханки на деко, застелене пергаментом.

4. Випікайте: Поставте мітлоаф у духовку та випікайте протягом 35-40 хвилин, поки внутрішня температура не досягне 74°C (165°F).

5. За бажанням: За 10 хвилин до готовності посипте мітлоаф тертим сиром моцарела, щоб він розплавився.

6. Дайте відпочити: Після випікання дайте мітлоафу постояти 5 хвилин, потім наріжте та подавайте.

Смачного вашого курячого мітлоафу з часником і пармезаном!

Стало зле під час повітряної тривоги: в Одесі померла 13-річна дівчинка
Учора, 21 жовтня, в одному з навчальних закладів Приморського району Одеси померла 13-річна дівчинка

На Курщині загинув штурмовик Святослав Шведюк. “Святослав мав багато планів на життя”
Тіло воїна односельці зустрічали живим коридором.

❗️❗️НEБO ВIДКPИВAЮТЬ!! Пepшi лiтaкu! 😲😲 КИЇВ, ЛЬВIВ – гoтyйтecя!
Aвíaкօмпaнíя “Hօвօї пօшти” “Cyпepнօвa” օтpимaлa дօзвíл нa викօнaння для викօнaння peгyляpниx мíжнapօдниx пօвíтpяниx пepeвeзeнь з тa дօ Укpaїни з 1 лиcтօпaдa

Залишити відповідь