Партизани розвідали стратегічно важливий для ППО рф завод у Нижегородській області

Політика, Світ

Партизани провели розвідку одного з російських заводів у Нижегородській області. Він стратегічно важливий для ПВО окупантів.

Про це повідомляє Telegram-канал партизанського руху «АТЕШ».

«Агент розвідав підприємство, що входить до складу концерну ППО «Алмаз-Антей», яке займається розробкою та модернізацією радіолокаційних станцій, систем розпізнавання та антенних пристроїв», – йдеться у повідомленні.

Цей завод має значення для повітряної оборони рф. На його території зафіксовано велику кількість радіолокаційних комплексів, мобільних РЛС та обладнання для ідентифікації «свій-чужий».

Підприємство розташоване за 810 км від кордону з Україною, що ставить його в радіус поразки ударними БПЛА.Раніше у Донецькій області партизани виявили командний пункт рф. Вхід до нього для більшого маскування обладнаний через сарай.

На Донеччині партизани виявили місце розташування одного з польових складів боєприпасів окупантів. Загарбники облаштовували його протягом кількох днів.

У Ростовській області рф партизани розвідали будівлю та прилеглу територію управління ФСБ. Воно знаходиться в Таганрозі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь