Печінка по-царськи — ця страва вище всяких похвал.
І готується з доступних продуктів.
Інгредієнти
Печінка куряча — 500 г.
Цибуля ріпчаста — 500 г.
Морква — 500 г.
Крупа манна — 1 /2 склянки.
Молоко — 1 /2 склянки.
Майонез — 300 г.
Рослинна олія — 2 ст. л.
Сіль, перець чорний мелений — за смаком.
Приготування
Печінку пропустити через м’ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину. Цибулю нарізану півкільцями і моркву натерту на тертці тушкувати в невеликій кількості олії. Форму змастити маслом і присипати сухарями.
Викласти половину цибулі і моркви, посолити, поперчити. Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом.
Знову викладаємо овочі, зверху печінку, що залишилася. Посолити, поперчити, змастити майонезом. Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С близько години. Готову страву прикрасити зеленню і подати до столу. Приємного апетиту!