Печінковий торт з морквою та цибулею 🥞🧅🥕ВСІ гості попросять РЕЦЕПТ!
Печінковий торт з морквою та цибулею 🥞🧅🥕ВСІ гості попросять РЕЦЕПТ!
Печінковий торт з морквою та цибулею 🥞🧅🥕ВСІ гості попросять РЕЦЕПТ!
Печінковий торт смачний завдяки поєднанню ніжних млинців із насиченим смаком печінки та соковитої, ароматної начинки з моркви, цибулі та майонезу. Комбінація ніжної текстури млинців, солодкавості овочів і кремовості майонезу створює багатий, гармонійний смак.
Додай свої улюблені овочі, якщо хочеш урізноманітнити рецепт!
Інгредієнти:
– 700 г печінки
– 3 ст. л. борошна
– 2 цибулини
– 3 яйця
– 2 моркви
– Майонез
– Олія для смаження
– Спеції за смаком
Спосіб приготування:
1. У блендері збий печінку разом із борошном, яйцями та спеціями.
2. З отриманої суміші посмаж млинці на сковороді.
3. В окремій сковороді протушкуй цибулю з тертою морквою до м’якості, дай їм охолонути, а потім перемішай із майонезом.
4. Змасти кожен печінковий млинець майонезною начинкою та склади їх стопкою, формуючи торт.
Смачний, простий та ситний перекус готовий!