Печінку не смажимо, а готуємо в банці з цибулею і яблуками. Весь сік залишається всередині

Життя

Печінка зберігає весь свій сік, якщо її не смажити на сковороді, а приготувати в банку. Додамо до курячої печінки цибулю, яблука і вона буде танути в роті.

за матеріалами Лебедине гніздо

Для однієї банки печінки нам знадобиться пара яблук і пара цибулин. Ріжемо цибулю кільцями, а яблука чистимо і ріжемо часточками. Починаємо укладати все в банку, починаючи з лука.

Саму печінку ріжемо і очищаємо від прожилок. Додаємо спеції.

Прокладаємо по черзі цибулю, яблука і печінку. Потім повторюємо, поки банку не буде заповнена повністю.

Як тільки банку заповнена, накриваємо її фольгою і ставимо в духовку на 35 хвилин в 180 градусів.

Ні грама соку в процесі готування не піде, а яблука і цибулю утворюють смачний маринад.

Подаємо печінку зі сметаною і соусом з банки. Можна додати трохи свіжої зелені, але печінку і без неї піде за хвилини!

Залишити відповідь