ПЕЧУ НА ЦІЛИЙ ТИЖДЕНЬ! Улюблений рецепт домашніх батонів. Вода і борошно Виходять дуже смачні! Хрустка скоринка і ніжна серединка. На смак значно краще магазинних!
Автор: Лілія Цвіт
Дівчата, ділюся своїм улюбленим рецептом домашніх батонів. Вода і борошно. Виходять дуже смачні! Хрустка скоринка і ніжна серединка.
На смак значно краще магазинних!
ІНГРЕДІЄНТИ НА 4 шт. 25 см
ОПАРА:
- вода – 500 мл
- дріжджі прес. – 15 г (сухих – 5 г)
- цукор – 1 ст.л.
- борошно – 8 ст.л.
+
- сіль – 1 ч.л.
- борошно – 850-900 г
- олія – 3 ст.л.
Приготування:
Копіювати