Печиво “Все по два”. Все перемішую ложкою і в духовку: рецепт м’якого печива

Життя

Це один з найпростіших, смачних рецептів печива. Таке м’яке печиво у нас постійно готується і воно ніколи не набридає

Інгредієнти

Борошно пшеничне 2 скл.

Яйце куряче 2 шт.

Цукор 1 скл.

Сметана 20% 4 ст. л.

Розпушувач тіста 1 ч. л.

Родзинки, кишмиш 2 скл.

Волоський горіх 2 скл.

Ванілін за смаком

Приготування:

Борошно просіваємо.

Родзинки запарюємо окропом, потім зціджуємо і висушуємо паперовими рушниками.

Горіхи подрібнюємо на шматочки, але не дрібно.

Яйця змішуємо зі сметаною, цукром і ваніліном, перемішуємо.

Висипаємо борошно з розпушувачем і вимішуємо тісто.

Змішуємо тісто з горіхами і родзинками.

Деко застилаємо пергаментом, викладаємо тісто, розрівнюємо.

Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин, але дивіться по своїй духовці

Розрізаємо пласт на порційні шматочки і за смаком, обсипаємо цукровою пудрою.

Порада: як наповнювачі, ви можете брати не тільки волоські горіхи і родзинки, а все, що вам подобається.

Джерело

Залишити відповідь