Печиво “Все по два”. Все перемішую ложкою і в духовку: рецепт м’якого печива
Це один з найпростіших, смачних рецептів печива. Таке м’яке печиво у нас постійно готується і воно ніколи не набридає
Інгредієнти
Борошно пшеничне 2 скл.
Яйце куряче 2 шт.
Цукор 1 скл.
Сметана 20% 4 ст. л.
Розпушувач тіста 1 ч. л.
Родзинки, кишмиш 2 скл.
Волоський горіх 2 скл.
Ванілін за смаком
Приготування:
Борошно просіваємо.
Родзинки запарюємо окропом, потім зціджуємо і висушуємо паперовими рушниками.
Горіхи подрібнюємо на шматочки, але не дрібно.
Яйця змішуємо зі сметаною, цукром і ваніліном, перемішуємо.
Висипаємо борошно з розпушувачем і вимішуємо тісто.
Змішуємо тісто з горіхами і родзинками.
Деко застилаємо пергаментом, викладаємо тісто, розрівнюємо.
Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин, але дивіться по своїй духовці
Розрізаємо пласт на порційні шматочки і за смаком, обсипаємо цукровою пудрою.
Порада: як наповнювачі, ви можете брати не тільки волоські горіхи і родзинки, а все, що вам подобається.