Перелам у війні поки не стався, проте це вже поряд, – Буданов

Війна

Перелам у війні поки не стався, проте це вже поряд, – Буданов

Переламу у російсько-українській війні поки не сталося. Проте це вже поряд, – заявив в інтерв’ю голова ГУР МО України Кирило Буданов.

Зокрема, Буданову нагадали його слова, коли той в інтерв’ю Forbes порівняв війну з футболом, сказавши, що “зараз рахунок 1:1 і йде 70-а хвилина матчу”. Голова ГУР у відповідь зауважив, що ми все ще знаходимось на “70-й хвилині” гри, перелому не було. Однак ресурси не нескінченні.

“Я тут переходжу в подієвість. Ми там і сидимо (на 70-й хвилині матчу – ред.). Слава Богу, що перелам у бік ворога не стався. Переламу ще нема, але це все поряд. Ви правильно розумієте. Не може воно усе життя так тривати, ресурси не є нескінченними: ні в нас, ні в них”, – сказав Буданов.

Також він додав, що в Росії у найближчі два місяці заплановані серйозні заміни у силовому блоці і незабаром ми це побачимо.

Стосовно російської сторони можу вам сказати: у найближчі два місяці там сплановані заміни серйозні в силовому блоці. Ну, як вони відбудуться, побачимо скоро, не так довго лишилося чекати”, – розповів голова ГУР МО.

Нагадаємо, що сьогодні Буданов заявив про те, що українські дрони можуть вражати військові об’єкти в Російській Федерації на відстані до 1800 км. У зв’язку з цим інфраструктура, яка працює на війну Росії, зазнаватиме втрат.

“АЗОВ” ДОЛУЧИВСЯ ДО БОЇВ У НЬЮ-ЙОРКУ Й ДЕБЛОКУВАВ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ, ЯКІ БУЛИ В ОТОЧЕННІ
12-та бригада спеціального призначення “Азов” Національної гвардії України долучилася до інших українських підрозділів для боїв у селищі Нью-Йорк на торецькому напрямку Донецької області

Так ці кpасені F-16 вже в нaс, але чи знaєте ви людину, яка добилась щоб ці літаки були в Укpаїні?
Кілька днів, вся Україна говорить про прибуття літаків F16

ЖОДНОГО ПРИЛЬОТУ: ПОВІТРЯНІ СИЛИ ЗСУ ВРАЗИЛИ РЕЗУЛЬТАТОМ РОБОТИ ПО РОСІЙСЬКИМ БПЛА
Жодного прильоту: Повітряні сили ЗСУ вразили результатом роботи по російським БпЛА
Росіяни запускали ударні дрони з кількох точок

Залишити відповідь