Перестань переводити філе на відбивні! Ця м’ясна страва смачніша і набагато ситніша
ІНГРЕДІЄНТИ
Свинина 500 г
Мариновані огірки 3 шт.
Сир голландський 130 г
Лимонний сік 2 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
З’єднати м’ясо з сиром і маринованим огірком — одна з кращих ідей. Закуска такого формату ідеально впишеться і в святкове меню.
ПРИГОТУВАННЯ:
- Помийте м’ясо. Наріжте тонкими смужками.
- Помістіть між смужками харчову плівку. Відбийте м’ясо.
- Поперчіть його. Полийте лимонним соком.
- Після складіть в одну ємність і відставте в сторону маринуватися на півгодини.
- Розріжте кожен огірочок уздовж на чотири частини. Твердий сир наріжте невеликими шматочками. Посоліть відбите м’ясо і ще раз поперчіть його.
З’єднати м’ясо з сиром і маринованим огірком — одна з кращих ідей. Закуска такого формату ідеально впишеться і в святкове меню.
ПРИГОТУВАННЯ:
- Помийте м’ясо. Наріжте тонкими смужками.
- Помістіть між смужками харчову плівку. Відбийте м’ясо.
- Поперчіть його. Полийте лимонним соком.
- Після складіть в одну ємність і відставте в сторону маринуватися на півгодини.
- Розріжте кожен огірочок уздовж на чотири частини. Твердий сир наріжте невеликими шматочками. Посоліть відбите м’ясо і ще раз поперчіть його.
- Візьміть 1 шматок м’яса. Розкладіть його на обробній дошці.
- Викладіть сирний шматок і шматочок огірка.
- Загорніть начинку, формуючи рулетик.
- Обмотайте його нитками. Якщо немає спеціальної нитки, просто закріпіть за допомогою зубочисток.
- Розігрійте масло. Обсмажте сформовані рулетики з обох сторін.
- Виставте температуру духовки на 180 ° С.
- Складіть рулетики у форму для запікання. Поставте в духовку ще на 12 хвилин.