Перевірений рецепт за 10 хвилин. Беру 1 склянку кефіру і готую гору біляшів

Політика

Перевірений рецепт за 10 хвилин. Беру 1 склянку кефіру і готую гору біляшів

Якщо ви любите пончики-пампушки, цей рецепт вам точно сподобається. Досить взяти кефір і борошно і придумати будь-яку начинку. Я взяла фарш і вийшли пишні біляші

Інгредієнти:

кефір, 400 мл;

яйця, 2 шт;
цукор, 1 ст.л;
сіль дрібка;
масло вершкове, 60 г;
розпушувач, 1.5 ч.л;
борошно, близько 700 г;
фарш, 550 г;
цибуля, 2 шт;
сіль, перець, спеції.
Приготування:

Яйця змішуємо з сіллю і цукром, збиваємо трохи віночком. Вливаємо кефір, перемішуємо.

Порада: кефір краще брати домашній або з високим відсотком жирності, тоді тісто буде дуже м’яким.

Вливаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо.

Всипаємо частинами просіяне борошно. У перших частинах всипте розпушувач і вимішуйте тісто.

Може вам буде потрібно менше або трохи більше борошна, намагайтеся не забивати масу і вимесіть м’яке, не липке і еластичне тісто

Тісто накриваємо і залишаємо на 30 хвилин.

Цибулю для фаршу за смаком натираємо на тертці або дрібно ріжемо, щоб начинка вийшла соковитою. Додавайте зелень, спеції.

Формуємо біляші і обсмажуємо їх у великій кількості олії
Викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати надлишки олії
Пишні і м’які, не жирні, дуже апетитні і смачні біляші можна робити з різними начинками, навіть з солодкими
 

23 квітня 2025 р.
]]>

Залишити відповідь