Перші війська КНДР вже прибули на фронт, вони у Курській області – ГУР

Політика

Перші підрозділи північнокорейських військових, які пройшли підготовку на східних російських полігонах, вже прибули до зони бойових дій.

Згідно з інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, їхня поява була зафіксована в Курській області рф 23 жовтня 2024 року.

Підготовка північнокорейських військових проводиться на п’ятьох російських військових полігонах, таких як Барановський (Уссурійськ), Донґуз (Улан-Уде), Єкатєринославський (Єкатєринославка), 248-й (Князє-Волконське) та 249-й (Сергіївка).

За даними ГУР, чисельність північнокорейських військових, перекинутих до Росії, становить близько 12 тисяч осіб, зокрема 500 офіцерів і три генерали.

Відповідальним за контроль над підготовкою та адаптацією військ КНДР призначено заступника міністра оборони росії Юнус-Бека Євкурова. Солдатам забезпечується амуніція, зимове спорядження, а також необхідні гігієнічні засоби.Раніше ми писали, що офіційний Китай стверджує, що не має інформації про направлення Північною Кореєю військового контингенту до рф.

Також нагадаємо, що у Північній Кореї режим Кім Чен Ина ізолював родини військових та офіцерів, яких відправили до росії. Про це повідомив депутат Національної асамблеї Південної Кореї Лі Сон Квей.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь