Перший бізнес-тренінг «Симулятор стартапера» відбувся для молоді Бучанської громади

Події України
бізнес-тренінг

27 Жов, 13:33

Перший бізнес-тренінг «Симулятор стартапера» відбувся для молоді Бучанської громади. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

«Тренінг, орієнтований на старшокласників та студентську молодь, дозволив учасникам здобути практичні навички з розвитку власного бізнесу», – йдеться у повідомленні.

На бізнес-тренінгу молоді підприємці отримали можливість презентувати свої бізнес-ідеї та опанувати основи проєктного менеджменту й лідерства.

«Вміння реалізувати креативні та інноваційні ідеї в успішний бізнес-проєкт – це майбутнє, яке буде впливати на розвиток бізнесу та економіки громади», – підкреслила начальниця відділу економічного розвитку та інвестицій БМР Тетяна Ліпінська.

В Бучанській міськраді додають, що наразі планується впровадити «Симулятор стартапера» як факультативне заняття для старшокласників Бучанської громади.

Зазначається, що захід провели у рамках меморандуму про співпрацю між Бучанською міською радою та Державним податковим університетом. Автором унікальної програми став студент університету Антон Черевичний.

Читайте також: Вчителя Славутицького ліцею нагородили Почесною грамотою Кабінету Міністрів

Фото: Бучанська міська рада.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь