Під час нічної атаки російський дрон пролетів поруч із Хмельницькою АЕС

Політика

Під час нічної російської атаки 12 вересня було зафіксовано проліт російського ударного дрона в безпосередній близькості від Хмельницької атомної станції.

Про це повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін у Telegram

«Сьогодні, під час нічної атаки, був зафіксований проліт російського ударного БПЛА типу «Шахед» у безпосередній близькості до Хмельницької атомної станції. Пізніше цей “шахед” був збитий силами ППО України», – повідомив Тюрін.

Він зазначив, що росія свідомо прокладає маршрути ракет та ударних дронів так, щоб це проходило зокрема над атомними обʼєктами України, це вже не вперше. Це частина російської терористичної тактики. Очільник області подякував силам ППО за ефективну роботу та ліквідацію загрози для обʼєктів критичної інфраструктури.Нагадаємо, що в Мурманській області рф другу добу поспіль скаржаться на атаку дронів. Нібито, пару безпілотних літальних апаратів (БпЛА) було збито біля аеродрому «Оленья».

Втрати держави-агресора у війні уже перевищили 630 тисяч у живій силі – лише за минулу добу, 11 вересня, Сили оборони України  ліквідували 1 270 російських окупантів, знищили 1 літак, 11 танків та 73 артилерійські системи ворога.

Українські захисники щоденно завдають відчутних втрат країні-агресору– раніш, за добу 10 вересня, вони ліквідували 1 140 російських загарбників, знищили 13 ББМ та 56 артилерійських систем ворога.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь