Під Москвою ліквідували полковника сил спецоперацій, який повернувся з фронту

Політика

У Підмосков’ї вранці 16 жовтня застрелили 44-річного заступника начальника Центру підготовки Cил Спецоперацій ЗС рф полковника Микиту Кленкова.

Про це повідомляє «Настоящее время».

Машина, в которой был убит Кленков. Скриншот видео СК РФ

Зазначається, що невідомий вистрілив у машину Кленкова на дорозі у селі Меленки Солнєчногорського міського округу Московської області. Кленков загинув на місці, його джип продовжував рух, поки не врізався у паркан будинку.

Телеграм-канал Mash пише, що стрілець чекав Кленкова на в’їзді в Меленки. Як тільки він побачив машину – відкрив вогонь із пістолета. Загалом він випустив вісім куль у машину полковника.ТГ-канал ВЧК-ОГПУ стверджує, що Микита Кленков служив в одному з підрозділів російського спецназу. Він повернувся з фронту тиждень тому.

Раніше в ніч на 27 вересня в Московській області було ліквідовано полковника ЗС рф  Олексія Коломєйцева. Він готував операторів дронів та керував профільним центром.

В Україні ЗСУ ліквідували російського оператора БпЛА Антона Видру з позивним «Моссад». Свого часу окупант служив в ізраїльській армії і міг отримати паспорт громадянина Ізраїля, але вирішив померти за росію в Україні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь