Підозрюваний у замаху на Трампа офіційно отримав звинувачення

Політика, Світ

У США 58-річного Раяна Раута, якого затримали 15 вересня біля огорожі гольф-клубу кандидата в американські президенти Дональда Трампа з автоматом у руках, офіційно звинуватили у спробі замаху.

Про це оголосило Міністерство юстиції США.

Рауту, який утримується під вартою з дня затримання, раніше вже висунули звинувачення за двома статтями, пов’язаними із володінням зброєю, і за ними йому загрожували до 20 років ув’язнення.

За звинуваченням у спробі замаху на Трампа йому загрожує довічний термін. Міністерство юстиції оголосило, що це звинувачення затвердило велике журі Маямі.

«Міністерство юстиції не визнає насильницьких дій проти самої суті нашої демократії, і ми знаходитимемо і притягуватимемо до відповідальності тих, хто їх робить», – заявив генеральний прокурор США Меррік Гарленд.Раніше ми писали, що колишній президент США Дональд Трамп уперше детально розповів про спробу замаху на нього, яка сталася у минулу неділю, 15 вересня.

Також нагадаємо, що кандидат у президенти США Дональд Трамп вважає, що новий замах на його життя стався через риторику президента Джо Байдена та віцепрезидента Камали Гарріс.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь