Підрозділи ГУР повністю звільнили Вовчанський агрегатний завод

Війна

Підрозділи ГУР повністю звільнили Вовчанський агрегатний завод

Підрозділи Головного управління розвідки Міноборони України повністю звільнили територію Вовчанського агрегатного заводу і знищили окупантів у всіх будівлях підприємства, повідомили в ГУР,

У вівторок, 24 вересня, о 14:40 командир спецпідрозділу ГУР Тимур доповів начальнику ГУР МО України Кирилу Буданову про успішне завершення операції. Операцію провели спеціальні групи ГУР: “Стугна”, “Парагон”, “Юнгер”, БДК, “Терор”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що бійці ГУР здійснювали системну зачистку будівель заводу, постійно вступаючи в контактні бої з противником в умовах щільної забудови. У деяких випадках українські спецпризначенці вступали з ворогом у рукопашний бій, додали в управлінні.

“Росіяни перетворили агрегатний завод на свою пропагандистську “фортецю”, задіюючи в її обороні найбільш вмотивовані та професійні підрозділи, серед яких були навіть бійці 45-ї бригади повітряно-десантних військ. Крім того, проти українських розвідників безперервно застосовувалася значна кількість артилерії, ударних дронів-камікадзе, КАБів та важкі вогнеметні системи “Солнцепек”. Попри шалений опір ворога, бійцям ГУР МОУ вдалося знищити супротивника, узяти полонених і поповнити обмінний фонд”, – підкреслили в ГУР.

Повідомляється, що територія заводу передана під контроль ЗСУ після зачистки всіх 30 будівель об’єкта.

СКІЛЬКИ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ ЗАГИНУЛИ НА ВІЙНІ: ЩО КАЖЕ МІНКУЛЬТ
ВЖЕ 123 УКРАЇНСЬКІ МИТЦІ ВІДДАЛИ СВОЇ ЖИТТЯ НА ПОЛІ БОЮ, ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНУ

Нічне жахіття у Запоріжжі, окупанти вдарили по місту 6-ма КАБами: зруйновано будинки, спалахнула пожежа
Ввечері 22 вересня російські окупанти атакували Запоріжжя та поранили 5 людей.

Яка цифpа обoв’язково пpисутня у даті наpодження pозумних дiтей
Найбільше значення має остання цифра року народження.

Залишити відповідь