Після арешту Павла Дурова Telegram почали скачувати частіше

Політика, Світ

Після арешту засновника та генерального директора Telegram Павла Дурова його соціальну мережу почали скачувати частіше.

Про це повідомило видання технологічних новин TechCrunch.

Протягом кількох днів спостерігається зростання кількості завантажень Telegram, зазначили спеціалісти.

Фірма App Intelligence Appfigures повідомила, що Telegram знаходиться на другому місці в чартах соцмереж в американському App Store, а в iOS його завантаження зросли на 4% по всьому світу.

Варто зазначити, що зростання популярності Telegram відбулося не одразу після арешту засновника.Ймовірно, новину про Дурова люди дізналися не одразу.

У Франції, де й був затриманий Дуров, застосунок вже опинився на першому місці в категорії «Соціальні мережі» в App Store та на 3-му місці за популярністю в цілому.

Водночас спеціалісти зазначають, що це може бути нетривале зростання популярності, адже застосунок вже знову опустився на третє місце в соціальних мережах у США.

Засновника популярного месенджера «Телеграм» Павла Дурова затримали 24 серпня у паризькому аеропорту. Він знав, що проти нього був виданий ордер на арешт.

Генеральний директор Tesla та власник соціальної мережі Х Ілон Маск іронічно відреагував на затримання засновника месенджера Telegram Павла Дурова у Франції.

Месенджер Telegram отримав 330 млн доларів інвестицій шляхом продажу облігацій, повідомляв нещодавно Павло Дуров.

Також у телеграмі з’явилася своя внутрішня валюта – Telegram Stars. Цими «зірками» можна оплачувати цифрові послуги в ботах і міні-застосунках.

Президент Франції Макрон заявив, що арешт Павла Дурова є суто кримінальною, а не політичною справою.

Французька поліція вперше прокоментувала справу Павла Дурова. Його звинувачують у потуранні фінансовим та кіберзлочинам, що скоюються через Telegram.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь