Побиття військового у Смілі розслідують за трьома статтями

Політика

Прокуратура розпочала розслідування інциденту із побиттям колишнього військового у Смілі Черкаської області за фактами хуліганства, вимагання та незаконного поводження зі зброєю.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

«Під час моніторингу мережі Інтернет за результатами опрацювання оприлюдненого відео та інформації правоохоронці з’ясували, що 3 вересня 2024 у м. Сміла між чоловіками відбувся конфлікт, поєднаний з вимаганням грошових коштів. Під час цього конфлікту було нанесено тілесні ушкодження військовослужбовцю. Наразі військовослужбовця визнано потерпілим у кримінальному провадженні. Встановлюються всі обставини та учасники вчинення злочину», — сказано у повідомлені.

Зазначається, що досудового розслідування здійснюється слідчим СВ ВП № 2 Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області. Хід досудового розслідування взято на контроль керівництвом Черкаської обласної прокуратури.
Нагадаємо, що на Черкащині перевірять дії працівників поліції у межах службової перевірки після того, як у місті Сміла побили військового після поранення.У поліції Черкаської області в коментарі hromadske повідомили, що за цим фактом вже розпочато кримінальне провадження за ч. 1 статті 296 Кримінального кодексу України — хуліганство. Однак підтвердити причетність Долотенка до нападу на військового там відмовилися.

Голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія звернувся до міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та генерального прокурора Андрія Костіна щодо побиття військового у Смілі на Черкащині.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь