Поліція Києва показала місце падіння російського дрона

Політика

Поліція показала фото наслідків атаки російських дронів на Київ у четвер, 29 серпня. У столиці упали уламки ворожих безпілотників.

Про це повідомляє поліцію Києва у Facebook.

Відділ комунікації поліції Києва інформує, що внаслідок нічної атаки ворога пошкоджені три квартири багатоповерхового будинку в Голосіївському районі та два приватних будинки в Деснянському районі.

Крім того, частини ворожих БПЛА виявлено в декількох місцях Дніпровського району. Їх оглядають спеціалісти вибухотехнічної служби поліції.

«На щастя, в усіх випадках обійшлось без постраждалих. На місцях продовжують працювати слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів, вибухотехніки та інші служби столичної поліції», – сказано у повідомлені.

Нагадаємо, що у Білорусі вперше застосували авіацію для збиття російського «Шахед». Вкотре дрон терористів залетів на територію країни під час атаки росії по Україні.

У ніч на 29 серпня 2024 року противник атакував Україну трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 із повітряного простору Курської та Бєлгородської областей – рф, із цього ж напрямку – двома ракетами, тип яких наразі встановлюється, а також 74-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» з районів: Приморсько-Ахтарськ, Курськ, Єйськ.

Центр АТ «Укрпошта» в Нікополі атакували ударним безпілотником, пошкоджено будівлю і 5 вантажівок.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь