Поліція оголосила першу підозру за побиття дітей в інтернаті на Львівщині

Політика

Фігурантці резонансного відео з побиттям дитини в навчально-реабілітаційному центрі на Львівщині, повідомили про підозру. Це лише початок розслідування того, що коїлося в закладі.

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Виховательці, дії якої потрапили на відео, оголосили підозру за статтею 126 Кримінального кодексу України – побої і мордування.

Згідно з даними правоохоронних органів, слідство за фактом вчинення побоїв дітям та сексуального насильства у справі триває.

Нагадаємо, 7 жовтня в мережі почало ширитися відео, на якому вчителька навчально-реабілітаційного центру б’є дитину залізним прутом і кулаками, при цьому обзиваючи скотинякою. Інцидент набув розголосу ще 27 вересня, після чого туди одразу приїхав омбудсмен Лубінець та волонтери-психологи.Раніше ми писали, що вихователь дитсадка у Києві підозрюється у побитті дитини. Правоохоронці розпочали розслідування.

А в Івано-Франківській області працівники поліції будуть нести посилений варіант служби у громадах області через конфлікт у селі Космач. Там побили жінок і дитину, яких запідозрили у співпраці з ТЦК.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь