Польща вкотре піднімала авіацію через масовані удари рф по Україні

Політика, Світ

Польська авіація та літаки союзників були підняті в повітря сьогодні рано вранці для забезпечення безпеки польського повітряного простору після того, як росія розпочала масовані удари по Україні.

Про це повідомило Оперативне командування Збройних сил Польщі, передає  RMF24.«Південно-східна частина Польщі межує з Україною. Сьогодні вночі спостерігалася інтенсивна активність дальньої авіації російської федерації, пов’язана з завданням ударів по об’єктах, розташованих на українській території. Востаннє така підвищена активність російської дальньої авіації була зафіксована 27 серпня» – йдеться у повідомленні.

«Активізовано всі необхідні процедури для забезпечення безпеки польського повітряного простору, а Оперативне командування РП здійснює постійний моніторинг ситуації», – додали у відомстві.

Кілька гучних вибухів пролунало сьогодні вранці в Києві, який був атакований росією крилатими і балістичними ракетами. Уламки від збитих ракет впали в кількох районах. Є повідомлення про пожежі.Нагадаємо, сьогодні, 2 вересня, зранку російські агресори атакували українську столицю ракетами різних типів, загалом цих ракет було близько двох десятків.

Внаслідок падіння уламків було зафіксовано кілька пожеж, пошкодження котельної та елементів  входу на станцію метро «Святошин». Наразі відомо про трьох постраждалих людей.

Також через ранкову атаку серйозно постраждав Ісламський культурний центр Духовного управління мусульман Автономної Республіки Крим.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь