Полюбиться багатьом! Ідея для простого, швидкого та смачного сніданку. Готується дуже просто, а виходить смачно
Полюбиться багатьом! Ідея для простого, швидкого та смачного сніданку. Рецепт обов’язково повинен стати Вам у нагоді і ще не один раз. Готується дуже просто, а виходить смачно.
Кабачки з яйцем та часником.
Інгредієнти:
- Кабачки -1шт (250-300гр)
- яйця -2шт.
- Цибулина -1 шт.
- Часник -1-2зуб
- Сіль-за смаком
- Чорний перець – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Цибулину розріжемо кубиками.
Кабачок очистимо у мене вагою 250гр. І розріжемо кубиками.
На сковороду наливаємо олію, кладемо цибулю і обсмажимо її до напівпрозорості.
Кладемо кабачки до цибулі та смажимо на середньому вогні до готовності хвилин 5-6. Як кабачки стануть м’якими додаємо сіль, чорний перець та 1-2 зубчики часнику.
Перемішуємо. Розбиваємо 2-3 яйця, підсолюємо та збиваємо вилкою. Заливаємо кабачки, закриваємо кришкою і смажимо на маленькому вогні 2-3 хвилини до готовності.
Подати можна на сніданок або як перекус.