Помилований путіним маньяк після війни в України зґвалтував та вбив 11-річну школярку

Політика, Світ

Маніяк, помилований російським диктатором володимиром путіним за участь у війні проти України, зґвалтував та вбив 11-річну школярку.

Про це повідомляє телеграм-канал NEXTa Live.

Шокуючий злочин стався у Нижньому Тагілі. Раніше судимий за зґвалтування Володимир Олександров, звільнений із в’язниці після участі у бойових діях на території України, зґвалтував та вбив школярку Настю Якіну, після чого сховав її тіло у підвалі. Дівчинку, яка не повернулася із прогулянки, шукали чотири дні.

Відомо, що Олександров планував повернутись на фронт. Мати вбитої школярки померла від раку місяць тому, а батько у пориві розпачу намагався вбити нелюда ножем під час слідчого експерименту. Пізніше Олександр Якін заперечував спробу нападу на вбивцю його дочки, проте зізнався, що бажає смерті.

Суд заарештував Олександрова до 2 листопада. Батько Насті переживає, що монстр, який убив його дочку, уникне покарання і повернеться на війну.Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки запровадили санкції проти двох фірм із Центральноафриканської Республіки.

на росії заарештували колишнього командувача армію генерала Івана Попова, який висловлював занепокоєння через високі втрати росії в війні. Його затримали за підозрою в шахрайстві в особливо великих розмірах на два місяці.

Найманці ПВК «Вагнера» в Білорусі готують операторів дронів для російської армії. Хоча роблять вони це неохоче, оскільки платять їм за це небагато.

Ще однією ознакою підготовки російських терористів до прориву на харківському напрямку було перекидання вагнерівців з «Африканського корпусу» до Бєлгородської області росії.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь