Понад 700 представників нацбезпеки США підтримали Гарріс на майбутніх виборах

Політика, Світ

Понад 700 співробітників органів національної безпеки та військових підтримали кандидатуру Камали Гарріс на пост президента США. У спільному листі вони зазначили, що Гарріс захищає демократичні ідеали Америки, в той час як колишній президент Дональд Трамп ставить їх під загрозу.

Про це повідомляє на Axios.

Ця підтримка сталася після того, як понад 100 республіканських лідерів у сфері національної безпеки також висловили підтримку Гарріс, включно з дев’ятьма співробітниками, які працювали в адміністрації Трампа.

Опитування показують, що Гарріс має перевагу над Трампом, зокрема, за даними NBC News, вона випереджає республіканця на 49% проти 44%.

У листі підкреслюється, що Трамп вихваляє ворожих диктаторів і загрожує демократичній системі США, закликаючи до “припинення дії” окремих частин Конституції. Підписанти заявили, що вважають національну безпеку Америки важливою і закликали підтримати Гарріс як серйозного кандидата на пост глави держави.Раніше ми писали, що за результатами нового національного опитування NBC News, Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа на 5 відсоткових пунктів.

Також нагадаємо, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп відмовився від пропозиції опонентки від Демократичної партії Камали Гарріс провести повторні дебати у жовтні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь