“Посидіть на вихідні з дітьми, бо нам з Ігорем треба побути наодинці” заявила моя дочка свасі. Бачте, романтики Олені захотілось!

Війна

“Посидіть на вихідні з дітьми, бо нам з Ігорем треба побути наодинці” заявила моя дочка свасі. Бачте, романтики Олені захотілось!

Сваха моя, Марія Іванівна, має дачу, а то сезон копання картоплі і консервації, ясно, що їй не до онуків.

Ми з чоловіком і сином, який ще підліток, живемо у Стрию. Я працюю санітаркою у лікарні, чоловік мій консультант у банку. Ми ще маємо старшу дочку Олену і вона вже 5 років у шлюбі з Ігорем.

Вони живуть у Львові. Поруч і квартира сватів.

Вони ще мають дачу з городом. Там і помідори, і огірки, і кабачки, й картопля.

Зі свахою я маю добрі відносини. Ми не раз сходимось і на свята, і на вихідні. Я нещодавно приїжджала до неї на дачу на шашлики.

Моя дочка вже вдруге стала мамою. Старший син

має чотири роки, дівчинку вона ж місяць тому народила. Нещодавно сваха подзвонила мені й почала жалітися на Олену. Виявилось, що моя дочка поставила їй умови: якщо не будете нам з дітьми допомагати, то я забороню вам з ними бачитися. Я спершу не зрозуміла, у чому справа,

але сваха пояснила.

Виявилось, що моя дочка постійно їй телефонує, щоб поскаржитись на онуків, а потім просить:

“Посидіть на вихідні з моїми дітьми, бо нам з Ігорем треба побути наодинці”. Сваха спершу

погоджувалась, а як прийшла пора все

консервувати і картоплю копати, то й відмовила.

  • У 21-шому столітті ніхто нічого не консервує, бо все можна купити в магазині! – заявила дочка.
  • Я ж дуже люблю онуків, то мені таке боляче слухати! – пояснила Марія Іванівна. – Хочу з ними час проводити і подарунки їм вожу, але й господарку на дачі не можу закинути!

Як же мені було це все неприємно слухати від свахи. При першій же можливості я поїхала до дочки, бо хотіла в усьому розібратися.

— Ти в нашу сімʼю не лізь, – сказала мені Олена. – Як хочеш, можеш сама приїжджати і сидіти з

онуками, щоб я свекруху не просила.

В мене ж через тиждень день народження. Не

кругла дата. Але сваха обіцяла, що приїде. Але дочка чітко сказала, що не хоче з нею сидіти за одним столом. Тож не знаю, як маю їх поділити, бо й дочку люблю і сваху розумію. Лишається сподіватись на те, що Олена припинить ці дурні витівки і не буде перекладати на когось свої материнські обовʼязки. А у вас бували подібні ситуації?

Що ви відчуваєте після прочитання цієї публікації? Поділіться своїми емоціями! Обирайте емодзі, які найбільше відповідають вашим

почуттям:

ЧИ

. Ваша реакція має

значення!

Підтвердилась загибель на фронті сина головного рабина України Антона Самборського
12 вересня у Києві відбудеться прощання із полеглим захисником Антоном (Мататьягу) Самборським – прийомним сином головного рабина України Моше Реувена Асмана. З кінця липня військовий вва…

В Єкатеринбурзі підірвали КПП військової частини: результати вибуху
В місті Єкатеринбург пролунав вибух біля контрольно-пропускного пункту військової частини. В результаті було ліквідовано ворожий особовий склад.

“Я б із задоволенням став міністром спорту і я стану ним” – Олександр Усик
Чемпіон WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик заявив, що у майбутньому планує стати міністром спорту. Про це він сказав в інтерв’ю спортивному польському онлайн-каналу Kana…

Залишити відповідь