Потpібен лише один інгpедієнт! Чим зaмінити мoлоко та маcло в каpтопляному пюpе. Так вийде нaбагато cмачніше

Події України

Молоко та вершкове масло прийнято вважати обов’язковими компонентами картопляного пюре.

Багато кулінарів впевнені: без цих продуктів гарнір не матиме ніжності, гарного кольору та яскравого смаку.

Однак досвідчені господині поділилися ще однією чудовою альтернативою молочно-масляному «дуету».

Про який продукт йдеться

Виявляється, страва вийде набагато більш апетитною, якщо змішати розім’яту картоплю з жирними вершками(15% або 33%).

У цьому випадку смак гарніру стане яскравішим і цікавішим, а консистенція – більш вдалою.

Так, страва вийде неймовірно ніжною. І ця властивість зберігатиметься досить довго.

Інші варіанти

Молоко та масло можна замінити сметаною.

Щоправда, цим кисломолочним продуктом можна замінити лише молоко.

Додати вершкове масло все одно потрібно для аромату.

Джерело

Залишити відповідь