Повітряні трикутнички — хрустка скоринка приховує ніжну сирну м’якоть
Хліб і сир — сніданок простий, доступний, але не дуже ситний. А якщо докласти трохи зусиль, ми отримаємо чудові сирні трикутники.
Пише Ukr.Media.
Всього лише потрібно змішати всі інгредієнти і швидко обсмажити на сковороді. Повітряні і смачні булочки мають приголомшливий аромат. Щоб прибрати надлишки олії, викладіть трикутники на паперові рушники і злегка промокніть.
Інгредієнти:
- Яйце — 2 шт.
- Сир фета — 50 г
- Чеддер — 50 г
- Молоко — 240 мл
- Пшеничне борошно — 500-530 р
- Петрушка — 0,5 пуч.
- Соняшникова олія — 220 мл
- Паприка — 1 ч. л.
- Розпушувач — 0,5 ст. л.
- Сіль — 1 ч. л.
- Чорний перець (мелений) — за смаком
Як приготувати трикутники з сиром на сніданок:
- У глибокій мисці змішуємо яйця, фету, тертий чеддер, молоко, подрібнену петрушку, розпушувач і спеції. Добре перемішуємо.
- Порційно додаємо борошно, замішуємо тісто. Воно не повинно прилипати до рук.
- Поділяємо тісто на дві половини. На поверхні, посипаній борошном, розминаємо руками кожний корж у коло товщиною 2 см.
- Корж розрізаємо на 8 рівних трикутників.
- Розігріваємо сковороду з великою кількістю соняшникової олії. Обсмажуємо трикутники з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Сирний сніданок можна приготувати за кілька хвилин. Трикутники з сиром гарні самі по собі. Але подавати їх можна з соусом або до супу
Приємного апетиту.