Пожежа у Києві після атаки дронів: загинула дівчинка, є постраждалі (фото, відео)

Події України


Загоряння вдалося ліквідувати.

У багатоповерхівці в Солом’янському районі Києва, де внаслідок російської атаки почалася пожежа, загинула одна людина, ще четверо постраждали.

Спочатку мер столиці Віталий Кличко у своєму Telegram-каналі повідомив, що постраждали двоє людей, медики надали їм допомогу на місці. Наразі біля пошкоженого будинку чергують бригади швидкої медичної допомоги. Рятувальники продовжують гасити пожежу на кількох поверхах, з будинку вивели понад 100 людей. 

Вже згодом Кличко написав, що у будинку, за попередньою інформацією, загинула одна людина, ще чотири — постраждали. Пожежу вдалося локалізувати, триває рятувально-пошукова операція. Тим часом Київська міська військова адміністрація публікує кадри наслідків російської атаки.

Оновлено о 00:00: У будинку пошкоджені квартири з 17 по 21 поверхи. Внаслідок атаки загинула дівчинка 2009 року народження, ще п’ятеро людей постраждали (одну з них госпіталізували). 

Мер повідомив, що рятувальники ліквідували пожежу. На місці працює мобільний намет для надання необхідної допомоги.

Як повідомляв УНІАН, цієї ночі російські окупаційні війська знову атакують Україну. Жителі Києва повідомляли про роботу протиповітряної оборони, невдовзі стало відомо про масштабну пожежу в Солом’янському районі столиці.



Джерело

Залишити відповідь