Правоохоронці викрили прокурора-педофіла

Політика

Начальнику відділу Черкаської облпрокуратури інкримінують статті за педофілію.

Як повідомив Офіс Генпрокурора, правоохоронці викрили та задокументували протиправну діяльність працівника однієї з обласних прокуратур за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених трьома «педофільськими» статтями (ч. 2 ст. 155, ч. 1 ст. 156, ч. 3 ст. 156-1 КК України).

За цим фактом Офіс Генерального прокурора 07.10.2024 розпочав досудове розслідування, проведення якого було доручено Головному слідчому управлінню Державного бюро розслідувань.

У ході досудового розслідування 16 жовтня слідчі ДБР за оперативного супроводу працівників Кіберполіції затримали прокурора. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та звернення до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За даними ЗМІ, йдеться про Черкаську обласну прокуратуру, а підозрюваний – начальник відділу прокурорського нагляду за ДБР.Тим часом, Офіс генпрокурора розслідує скандал з півсотнею прокурорів Хмельниччини, яким за гроші зробили інвалідність. Допомогла їм скандально відома голова медико-соціальної експертної комісії області Тетяна Крупа.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь