Представника дитячого «Євробачення-2024» можна буде обрати в «Дії»

Політика

Українці зможуть голосувати за представника на дитяче «Євробачення-2024» у застосунку «Дія». Проголосувати можуть усі охочі від 14 років.

Про це повідомляє «Дія».

Голосування буде проводитися у два етапи — до 10:00 22 вересня в застосунку голосуватимуть українці, а під час фіналу Нацвідбору 22 вересня свої бали виставить журі.

Під час трансляції фіналу голосування в «Дії» триватиме, а переможцем національного відбору та представником від України на дитячому «Євробаченні-2024» стане той, хто отримає найбільшу кількість голосів від глядачів й журі.

Щоб проголосувати, потрібно зайти в застосунок «Дія», обрати «Сервіси» — там будуть відеопрезентації всіх цьогорічних учасників. Переглянувши їх, можна буде віддати голос за свого фаворита.Подивитися фінал Національного відбору на дитяче «Євробачення-2024» можна також в застосунку «Дія». Для цього потрібно знайти послугу «Дія.ТV» та серед запропонованих каналів обрати «Суспільне Культура».

Крім того, фінал можна подивитися на сайті «Суспільне Культура», на сайті junior.eurovision.ua, на сторінці у Facebook та YouTube-каналі «Євробачення Україна».

Цього року 22-й дитячий пісенний конкурс «Євробачення» відбудеться в Мадриді (Іспанія),  фінал конкурсу пройде 16 листопада.

Уранці п’ятниці, 20 вересня, розпочався перший етап глядацького голосування за переможця Нацвідбору на Дитяче Євробачення–2024.

Нагадаємо, що 17 вересня Суспільне Мовлення розпочало приймати заявки на участь у національному відборі на конкурс «Євробачення-2025». Подати заявку можна протягом двох місяців — з 17 вересня до 10 листопада 2024 року, а фінал конкурсу відбудеться у лютому наступного року.

Україна візьме участь у «Євробаченні-2025». Конкурс відбудеться у швейцарському Базелі з 13 по 17 травня.

Кіпр вже обрав представника на пісенний конкурс Євробачення 2025. Ним став кіпрський співак, танцюрист та автор пісень Тео Еван. Конкурсну пісню представлять пізніше.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь