Представники Дуди іронічно прокоментував відсутність Польщі на зустрічі в Німеччині щодо України

Політика, Світ

Голова канцелярії президента Польщі Марцин Масталєрек іронічно висловився щодо відсутності польського представника на зустрічі лідерів Великої Британії, Німеччини, США та Франції, яка відбулася минулого тижня й була присвячена Україні.

Його коментарі цитує PAP.

Масталєрек зазначив, що на такій важливій зустрічі мав би бути присутнім польський прем’єр-міністр Дональд Туск, але цього не сталося. Він згадав слова Туска, який перед формуванням свого уряду заявляв, що ніхто в Європейському Союзі його не обіграє. Однак, за словами Масталєрека, ситуація склалася інакше, і саме Туска обіграли.

Представник президента Польщі також звинуватив Туска в пронімецькій політиці, заявивши, що це одна з причин, чому чинний президент Польщі Анджей Дуда не був запрошений на зустріч.

Раніше ми писали, що Європейська комісія не буде карати Польщу за тимчасове призупинення дії права на притулок.Також нагадаємо, що Польща починає реалізацію проєкту «Щит Схід» – системи укріплень, фортифікаційних загороджень, передових баз та логістичних вузлів на кордоні з рф та Білоруссю.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь