Прем’єра пісні «Рожевий туман» від Марти Адамчук про сили відчуттів, що ведуть крізь найгустіший морок

Політика

25 жовтня українська співачка Марта Адамчук випустила офіційний реліз live-версії вже доволі відомої композиції «Рожевий туман», яка захопила серця слухачів як багатогранним звучанням, так і своїм глибоким сенсовим наповненням. 

«Рожевий туман» — це пісня про силу відчуттів, які ведуть до коханої людини навіть крізь найгустіший морок. Це історія дівчини, яка завдяки щирим, природним почуттям не розгубиться в темряві, бо знає: її коханий завжди поряд. Завдяки глибоким словам, написаним подругою співачки, Світланою Калюжною, пісня у Марти народилася швидко й невимушено. Вона миттєво підкорила серця слухачів — особливо військових, для яких “бачити крізь ніч” набуло особливого символізму та стало натхненням, про що свідчить безліч відео у соцмережах під її фрагменти.

«Ми показали перші фрагменти ще до мого дня народження, і пісня одразу відгукнулась людям. Це про справжнє бажання — оберігати свою землю, своє кохання, свою силу. Кожен слухач побачив в ній щось своє і це дійсно для мене важливо, коли пісня набуває символізму і стає зрозумілою й близькою абсолютно різним людям», — поділилась Марта Адамчук.Пісня виходить в унікальній live-версії, де кожен звук передає живий емоційний імпульс. Всі партії записані наживо під час виконання, що додає композиції відчуття моменту й справжності. 

«Рожевий туман» вже доступний до прослуховувань на всіх музичних майданчиках.

Залишити відповідь