Президент Польщі зустрінеться з Трампом обговорити війну в Україні, – Reuters

Політика, Світ

Президент Польщі Анджей Дуда під час візиту до США зустрінеться у штаті Пенсільванія з Дональдом Трампом вже цього тижня. Планується, що вони, зокрема, обговорять війну в Україні.

Про це повідомляє Reuters.

Як розповів виданню польський високопосадовець, Дуда буде присутній на відкритті пам’ятника «Солідарності» в Пенсільванії. Трамп також був запрошений на захід.

«Якщо президент Трамп приїде, то, звичайно, буде можливість обмінятися кількома словами та поговорити на найважливіші теми», – додало джерело Reuters.

Серед тем, які можуть обговорити Дуда та Трамп, польсько-американські відносини, безпека Польщі та війна в Україні.Журналісти звертають увагу, що така зустріч стане рідкісним випадком переговорів іноземного лідера із кандидатом у президенти США у ході передвиборчої кампанії.

Водночас Пенсільванія, де проживає значне польсько-американське населення, є одним із кількох ключових штатів, у якому триває напружена боротьба за перемогу на президентських виборах у США 5 листопада.

Трамп набирає більше, ніж Гарріс, в Пенсильванії (на 4 пункти) і в Північній Кароліні (на 2 пункти). Джорджії обидва мають по 47% підтримки.

У загальнонаціональному рейтингу віцепрезидентка США Камала Гарріс та кандидат у президенти Дональд Трамп мають майже рівний рівень підтримки.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь