Президентські вибори в США: ключові штати посилюють інтригу

Політика, Світ

За лічені дні до виборів президента США кандидатка від демократів Камала Гарріс та республіканець Дональд Трамп зрівнялися за рівнем підтримки.

Як пише Bloomberg з посиланням на результати відповідного соцопитування, йдеться про сім ключових – так званих «хитких» –  штатів.

Зокрема, дані опитування BloombergNews/Morning Consult свідчать, що Гарріс і Трамп йдуть однаково – з 49% підтримки на кожного у семи штатах (Аризона, Джорджія, Мічиган, Невада, Північна Кароліна, Пенсильванія та Вашингтон). Статистична похибка опитування становить 1%.

Щоб вибороти перемогу, Трамп прагне мобілізувати виборців, які зазвичай не приходять на вибори, зауважує видання. Тим часом Гарріс намагається залучити жінок та «підібрати» поміркованих республіканців, які не є прихильниками Трампа.

Пані Гарріс переважає, коли йдеться про певні особисті якості: наприклад, коли йдеться про розумово здорового, чесного і милосердного кандидата.Проте Трамп теж має сильні сторони: багато американців вважають його за досвідчену людину та щирого патріота.

Раніш ми повідомляли, що чинна віцепрезидентка Камала Гарріс назвала Трампа «фашистом», який прагне «безконтрольної влади».

Також ми писали, що республіканці у Конгресі вирішили підготуватися і вже склали план ймовірних дій у разі перемоги Трампа.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь