Просто викладаю все шарами, а весь секрет в заливці! Готую на обід або вечерю

Життя

Інгредієнти:

  • картопля, 500 г;
  • філе куряче, 500 г;
  • цибуля, помідор, по 1 шт.;
  • сир, 100 г;
  • печериці, 150 г;
  • яйце, 1 шт.;
  • сметана або майонез, 2 ст.л.;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування:

  1. Філе ріжемо шматками і трохи відбиваємо, солимо, перчимо і заправляємо своїми улюбленими спеціями для курячого м’яса.
  2. Картоплю ріжемо тонкими кружальцями, цибулю – півкільцями.
  3. У форму для запікання кладемо пару шматочків вершкового масла, цибулю і картопля. Додаємо сіль і перець.
  4. Зверху викладаємо відбивні, на них – тонкі пластини грибів, солимо і перчимо.
  5. Накриваємо фольгою і запікаємо при 180 градусах протягом 30 хвилин.
  6. Сир натираємо на тертці, помідори ріжемо дрібними шматочками, змішуємо з яйцем і майонезом, солимо до смаку.
  7. Виймаємо форму, прибираємо фольгу і заливаємо нашою заливкою. Допікаємо ще 10 хвилин, без фольги.

Джерело

Залишити відповідь