Проєкт «Хочу жити» звернувся до військових КНДР

Політика

Україна готова надати солдатам Корейської Народно-Демократичної Республіки (КНДР), яких відправили допомагати російській федерації у війні, притулок, якщо вони здаватимуться у полон. Їм не потрібно повторювати безглузду долю окупантів.

Про це повідомляє в Telegram проєкт «Хочу жити».

«Звертаємося до бійців Корейської народної армії, яких відправили допомагати путінському режиму. Ви не повинні безглуздо вмирати на чужій землі. Не потрібно повторювати долю сотень тисяч російських солдатів, які вже ніколи не повернуться додому. Здавайтеся в полон! Україна дасть притулок вам, нагодує й обігріє», – зазначив проєкт.

Тисячі російських окупантів, які здались у полон – зробили правильний вибір, вони вже очікують на завершення повномасштабної війни в комфортних казармах, з триразовим гарячим харчуванням та медичним обслуговуванням.

«Неважливо, скільки солдатів відправить Пхеньян на допомогу росії, неважливо, на який напрямок – українські табори для військовополонених готові прийняти солдатів будь-якої національності, віросповідання та ідеологічних поглядів», – додає проєкт «Хочу жить».Щоб зв’язатись з проєктом, необхідно скористатись одним із способів:

  • через Telegram-бот за посиланням;
  • за номерами +38 044 350 89 17 або ж 688;
  • у Telegram чи WhatsApp за номерами +38 095 688 68 88, +38 093 688 68 88, +38 097 688 66 88.

У Північній Кореї заперечують інформацію про направлення своїх військовослужбовців до росії для участі у війні проти України, вважаючи це «безпідставними чутками».

Північна Корея направила росії ракети та людей для війни проти України. В обмін КНДР попросила у Москви технології для тактичної ядерної зброї, повідомив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Альянс Москви та Пхеньяна розширюється у радянських традиціях. КНДР перекидає на фронт в Україну не тільки зброю, а й нове «гарматне м’ясо» – північнокорейців, яких росіяни маскують під бурятів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь