«Приватбанк» першим в Україні створив робочі місця для жінок-інкасаторів

Політика

Державний «Приватбанк» активно почав наймати на роботу жінок-інкасаторів та облаштував для них комфортне робоче середовище. Зараз у командах інкасації банку працює уже 14 жінок. Про це в інтерв’ю UA.NEWS розповів керівник Дирекції з HR та корпоративного управління «ПриватБанку» Роман Борисенко. 

“Ми активно залучаємо жінок на позиції інкасаторів. Бойовий досвід чи досвід в охоронній діяльності є перевагою, але ми також готові навчати. Проте має бути певний рівень фізичної підготовки. Це все ж фізично складна робота – потрібно і нелегкі касети з готівкою піднімати, і вантажівку вміти водити… Зараз у командах інкасації ПриватБанку по Україні вже працює 14 жінок. Ми не плануємо зупинятися на досягнутому та продовжуємо підготовку нових спеціалісток і розширення існуючої програми”

Роман Борисенко

керівник Дирекції з HR та корпоративного управління «ПриватБанку»

Очільник Дирекції з HR та корпоративного управління «ПриватБанку» Роман Борисенко додав, що для комфортної роботи жінок на позиціях інкасаторів банк створив усі необхідні умови – закупив полегшені бронежилети, оновив маршрути та облаштував робочі простори.

“Ми закупили полегшені бронежилети та нову форму, більш зручну для жінок. Переглянули та оновили логістичні маршрути, створили нові команди та облаштували окремі роздягальні, душові та туалетні кабіни”

Роман Борисенко

керівник Дирекції з HR та корпоративного управління «ПриватБанку»

Залишити відповідь