ПриватБанк знову розширив доставку карток в інші країни

Політика

ПриватБанк розширив можливості міжнародної доставки своїх карток, дозволивши українцям отримувати їх безкоштовно в восьми нових країнах. Тепер послуга доступна для жителів Бельгії, Болгарії, Кіпру, Казахстану, Ізраїлю, Нідерландів, Норвегії та Швеції.

Основні деталі:

  • Безкоштовна доставка: До кінця 2024 року клієнти, які відкрили нову цифрову картку або перевипустили існуючу через Приват24, можуть скористатися безкоштовною доставкою.
  • Процес замовлення: Щоб отримати пластикову картку, спочатку потрібно замовити віртуальну картку, а потім в меню “Усі картки” вибрати опцію доставки пластикової версії.
  • Подовження терміну дії карток: З початку війни ПриватБанк подовжив термін дії всіх карток, що дозволяє безперешкодно використовувати їх для платежів і зняття готівки.

Ці нововведення сприяють покращенню доступу до банківських послуг для українців за кордоном та спрощують фінансові операції.Раніше ми писали, що «ПриватБанк» додав ще три країни до списку держав, куди надсилатиме українцям замовлені ними картки. Це Іспанія, Франція та Угорщина.

Також нагадаємо, що державні UGB (Укргазбанк) та ПриватБанк стали першими банками в Україні, які приєдналися до Фонду підтримки енергетичної безпеки (ESSF) Європейського банку реконструкції та розвитку.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь