Пускаємо сардельку і 200 грамів сиру на ледачий пиріг. Готується так швидко, що можна робити навіть на сніданок
Зазвичай на найпростішу випічку йде по кілька годин, потрібно спочатку вимішувати тісто, потім чекати поки воно підніметься і потім ще доповнювати пиріг іншими продуктами. Можна скоротити цей час до півгодини: ми пустимо на ледачий пиріг сардельку і 200 грамів сиру.
Приготується так швидко, що можна сміливо робити такий пиріг і на сніданок. Для приготування нам знадобиться 150 грамів сардельок (в принципі, можна використовувати і варену ковбасу), 200 грамів сиру, 1 помідор, 250 мілілітрів грецького йогурту, 2 яйця, 150 грамів борошна, 10 грамів розпушувача, сіль і чорний перець.
Сам рецепт дуже простий. Сардельку нарізаємо досить грубо.
Твердий сир пропускаємо через тертку.
Нарізаємо помідор кружечками
Тепер в глибоку миску переливаємо грецький йогурт. Розбиваємо туди ж обидва яйця, солимо і збовтуємо все віночком.
Потім просіваємо в миску борошно, перемішуємо і отримуємо рідке тісто
Змащуємо сонячною олією форму для запікання. Виливаємо в неї половину тесту, кладемо ковбасу, зверху сир і заливаємо другою половиною тіста.
Розрівнюємо, зверху укладаємо помідори і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Замість сардельки або ковбаси можна використовувати і фарш, або обсмажену курячу грудку.