Пиріг «Ледарський» . Готується така смакота досить просто а виходить не гірше піци

Світ

Готується просто, швидко, у ньому виходить багато соковитої начинки та мало тіста. Дуже смачно, а головне швидко.

Інгредієнти:

  • листкове тісто – 200г
  • гриби – 200-300г
  • цибулина -1шт
  • сіль-за смаком
  • чорний перець – за смаком
  • сир плавлений -100г
  • сир твердий -150г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Отже, спочатку займемося начинкою. Цибулину поріжемо кубиками, свіжі печериці 300 грам поріжемо кубиками.

Беремо сковороду наливаємо трохи олії, кладемо цибулю і обсмажуємо до напівпрозорості, додаємо гриби і смажимо до випаровування рідини, тепер додаємо сіль за смаком і чорний перець і додаємо плавлений сир 100гр, можна взяти грибний, ми беремо вершковий. Як сир розтопиться, знімаємо з вогню.

Тепер дамо начинці трохи охолонути.

Беремо листкове тісто, у нас дріжджове в пачці 2 пластинки вагою по 200 г кожна, беремо 1 пласт тіста і розкочуємо в прямокутник.
Робимо бордюри. Тепер кладемо грибну начинку, розподіляємо рівномірно.

Сир на смак у мене 150 грам натрімо на великій тертці, посипаємо пиріг.

Край за бажанням змащуємо яйцем.

Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 200 градусах 15 хвилин або орієнтуйтеся по духовці. Готовий пиріг дістаємо та розрізаємо на порційні шматочки.

Залишити відповідь