Рашисти атакували критичну інфраструктуру на Черкащині: є загиблі

Політика

У ніч на 19 жовтня російські війська здійснили обстріл Черкаської області, що призвело до загибелі однієї людини і поранення іншої.

Про це повідомляє голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

Сили ППО та засоби радіоелектронної боротьби збили 41 ворожий безпілотник і дві ракети. Однак деякі об’єкти постраждали від уражень і уламків.

Уманський район

У результаті обстрілу в Уманському районі загинула жінка 1961 року народження. Її доставили до лікарні у важкому стані, але врятувати її не вдалося.Черкаський район

У Черкаському районі під обстріл потрапив об’єкт критичної інфраструктури. Внаслідок удару Шахеда по приватному підприємству виникла пожежа на складі, яку вже ліквідували. Один чоловік отримав травми, але відмовився від госпіталізації.

Черкаси

У місті Черкаси уламки безпілотника пошкодили вікна житлового будинку та будівлю дитячо-юнацької спортивної школи.

Раніше ми писали, що у ніч з 18 на 19 жовтня російські окупанти завдали нових ударів по Україні, але наші сили протиповітряної оборони успішно відбили атаки, знищивши 42 безпілотники та 4 керовані ракети.

Також нагадаємо, що росіяни вдарили по пожежній частині у Шостці Сумської області вночі 19 жовтня. Постраждали рятувальники.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь