Рашисти примусово роздають українцям в окупації пропагандистські книжки

Політика

На тимчасово окупованому півдні України російські окупанти запровадили проєкт «книга на дом», в рамках якого роздають пропагандистську літературу.

Про це повідомляє ЦНС.

Цей проєкт реалізують активісти молодіжного крила партії «Єдина росія», які були звезені з інших регіонів. Під час обходів їх супроводжують працівники окупаційних адміністрацій.

Роздані книги містять пропагандистські матеріали, які спотворюють історію і героїзують російське вторгнення в Україну. Центр національного спротиву радить приймати ці книги, щоб уникнути уваги окупантів, зазначаючи, що їх можна використовувати для розпалу вогню у холодні осінні вечори. Також закликають повідомляти про учасників цих рейдів, забезпечуючи анонімність звернень.

Раніше ми писали, що у тимчасово окупованій Луганській області протягом останнього тижня вирували масштабні пожежі, зокрема на околицях міста Антрацит.Також нагадаємо, що російські окупанти продовжують політику стосовно мілітаризації дітей на окупованих територіях України. Ворог хоче розширити свій мобілізаційний ресурс.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь